Rengöra toa – Städa toaletten smart

så rengör du toan bäst

Att ha bra hygien på toaletterna är en viktig del av din plikt som arbetsgivare. Det är absolut nödvändigt att ha högsta kvalitet på produkterna för att upprätthålla en god hygien på toaletterna och i dina lokaler. Bakterier och virus trivs i miljöer såsom toaletter och kan bäras från tvättrummet till någon annan plats via dina händer. Det är därför det är viktigt med god hygien och städning så att inte bakterier och virus sprids.

Professionella städtjänster för att hålla dina toaletter rena

Du kan naturligtvis sköta städningen av toaletterna själv, men oftast är det önskvärt att lägga ut det på entreprenad. Det finns så många olika saker att tänka på när det kommer till service av ditt företags tvättrum. Att rengöra toa inkluderar:

Antibakteriell kontroll

  • Dessa kan inkludera våtservetter, Sprejer, geler och hand saneringsmedel. Dessa kommer att hjälpa till att stoppa spridningen av virus och bakterier runt din arbetsplats. Detta kan minska sjukfrånvaron av din personal och kan hålla ditt kontor friskt.

Tvålautomater

  • Du måste tillhandahålla ett sätt för anställda och besökare att tvätta händerna på dina toaletter. Tvålautomater är det mest hygieniska sättet att göra detta på eftersom tvålen är förpackad i en påse som sitter i hållaren och en klick lätt fås direkt i handen. Att ha en en backventil är också en fördel för att stoppa tvål och bakterier från att komma in tillbaka in i kassetten, detta kan säkerställa att ingen korskontaminering sker.

Pissoar saneringsmedel

  • En pissoarrengörare kan automatiskt frigöra kemikalier som bryter ned urinsyra och salter och det kommer att minska dålig lukt från pissoaren.

Sanitära lådor

  • Dessa är väsentliga för kontrollerad inneslutning av avfallsmaterial som kan innehålla virus och bakterier. De också minska röran och möjliggör enkelt bortskaffande av avfall. Idag finns många snygga papperskorgar som passar in i en massa olika miljöer.

Skötbord

  • Att byta barnets blöja kan vara en utmaning även för de mest erfarna föräldrarna, skötbord gör blöjbytena enklare, säkrare och renare.

Luftrenare

  • Används för att skapa en trevlig lukt på toaletterna så du slipper må illa av äckliga dofter. Tvättrum kan ofta ha obehagliga lukter som kan tvinga folk att sluta i förtid. Det betyder att städningen är dålig och att hygienen inte är den bästa och då sprids smutsen runt arbetsplatsen.

Sanitära automater

  • Dessa kan vara en nödvändighet i ett tvättrum på grund av de praktiska produkter som kan köpas från dem. Från hygienprodukter och kondomer till halstabletter och smärtstillande medel, kan automaterna erbjuda användarna av dina toaletter en mängd olika produkter.

Denna lista är ganska omfattande och naturligtvis, du kanske inte behöver varje element för att rengöra toa. Ett professionellt städföretag för att rengöra toaletter kommer att kunna förse dig med en städning som når upp till dina exakta krav.