Frågor och Svar

Mer detaljerad information om Frågor & Svar kommer inom kort…

frågor och svar

Frågor och Svar

Fråga: Vad behöver jag tänka på inför en flyttstädning.

Svar:  Avfrostning av Kyl och Frys ansvarar du som kund av, och det måste göras innan vi kan utföra städningen. Om detta EJ har gjorts så kan det tas ut en avgift på 195 kr.

Fråga: Vilken information behöver Flyttstädning08 veta innan en städning ?

Svar: Det är bra om vi informeras om allt som kan påverka flyttstädningen. T.ex om något är sönder, något objekt som ska lämnas kvar till nästa hyresgäst, ett fönster som inte går att öppna eller om kylskåpet repar lätt golvet och bör ej dras ut m.m

Fråga: Hur går betalningen till?

Svar: Betalningen sker via faktura som skickas till kunden i ett mail med bifogad Pdf-bilaga efter utförd städtjänst. Betalningsperioden ligger på 10 dagar, från det datum flyttstädningen är utförd, och skall betalas till bankgiro: 651-5738

Fråga: Hur får jag min faktura?

Svar: Fakturan skickas till samma email-adress som du kontaktade oss med. Den bifogas i mailet som Pdf-bilaga. Betalningsperioden är på 10 dagar, från den dag städningen är genomförd.

Fråga: Hur gör ni om jag som kund behöver jobba den dagen som flyttstädningen skall utföras?

Svar: Har ni något viktigt att närvara på strax efter 08:00 (tiden för överlämning av nyckeln), så kan vi lösa det genom att du kan t.ex gömma nyckeln i lägenheten (tejpa fast under vasken i köket eller bakom ett element) så kan vår personal låsa när de är klara med städningen och lägga nyckeln i brevlådan när de går. Förseningar kan uppstå på grund av förseningar i trafik mm. trots att vi självklart gör allt vi kan för att detta inte skall ske.

Har du några andra frågor eller funderingar så kontakta gärna oss via mail eller per telefon, så återkommer vi så snabbt vi kan för att hjälpa Dig med dina frågor. Vanligen inom 24 timmar.

Kontakta Flyttstädning08.se Stockholm vid specifika frågor

Mail: flyttstadning08@flyttstadningsakuten.se
Tel: 08 – 522 454 22
Kontorets öppettider, vardagar: 0800 – 17.00
Lunch stängt mellan: 12.00 – 13.00
Helgdagar – Stängt