Husstädning – Tips på att städa huset

Tips för lättare husstädning

Jag finner mig ofta med att städa något område av huset (oftast mer än ett) och ärligt talat blir det tröttsamt. Det verkar som att vi kan ägna hela vår dag med att städa huset om och om igen men inte göra några framsteg. När ett område är rent, så nästa dag är det smutsigt igen, tala om en huvudvärk! Om du kämpar med samma dilemma kan jag erbjuda dig tips med att klara av den overkliga verkligheten av non-stop städning, Förhoppningsvis kan dessa tips hjälpa dig att bli mer organiserad i din egen städning och göra ditt jobb mycket enklare och effektivare.

Tips på att städa huset för en mer effektiv husstädning

  1. Städningsschema

När jag först började städa huset var jag inte speciellt organiserad. Min städning var inte konsekvent och jag fann ofta mig själv försöka städa hela huset på en dag, vilket ofta lämnade mig utarbetad och trött. Denna erfarenhet har lärt mig att hålla ett schema i städningen. Ägna särskilda dagar för vissa delar av huset och att vissa rengöringsaktiviteter du vill få gjort den dagen. Överansträng aldrig dig själv och håll ditt städschema realistiskt. Försök att fokusera på badrum på måndag, sovrum på tisdag, vardagsrum på onsdag, och kök på torsdag. Eller något i den stilen. Försök och hålla din fredag ​​och lördag öppet och spara tvätten till söndag. Skräddarsy ditt schema för dig och ditt eget hushåll för det bästa resultat. Läs mer

Rengöra Garage och organisera

Sex enkla steg för att rengöra och organisera ditt garage

Från det ögonblick då du bestämmer dig för att bli ägare av ett garage, är det ditt ansvar att organisera och städa garaget. Ansvaret för att organisera och städa garaget kommer med paketet. Såvida du inte är superrik, faller uppgiften på ditt bord. Du måste vara en av de sällsynta mänskliga arten om du inte har något emot den röran som kan skapas. Man måste organisera. Förr eller senare skulle du behöva göra det i alla fall. Oordning kommer att driva dig till vansinne, och saker och ting kommer att spåra ur när garaget förvandlats till kaos.

lär dig rengöra garaget samt organisera på bästa sätt

Vi måste komma tillbaka till det grundläggande och att att den primära funktionen av ett garage är att lagra din bil eller dina bilar för att skydda dem ifrån naturens krafter. Vi vill i möjligaste mån undvika eventuella skador som elementen skulle kunna utsätta våra bilar för. Vi måste rensa vårt sinne och förstå att garaget finns till av praktiska skäl.

När du ska organisera garaget, måste prioritet ett först och främst vara plats för att parkera din bil eller dina bilar. När denna funktion har uppfyllts, kan du planera för förvaringsutrymmen för andra objekt. Du vill inte att skräp och oanvändbara objekt ska ockupera det huvudsakliga utrymmet i garaget. Du kan behöva parkera din bil eller dina bilar utanför, oskyddade från elementen, om garaget blir fyllt av behållare, verktyg, cyklar, skateboards, skotrar, barnvagnar och andra föremål. Vid slutet av dagen kanske du inte ens kan hitta vägen in i ditt garage för att hitta de saker du sparade tidigare.

För att övervinna den överväldigande känslan som genereras när du organiserar och städar garaget, finns det i denna artikel sex enkla riktlinjer som kan hjälpa dig att ta kontroll.

1. Den första uppgiften är att ta bort allt från lagringsutrymmet och sortera detta i specifika kategorier. Ta ut allt ur garaget. Kategorisera allt i förvaringsutrymmet. Sätt barnens leksaker och spel till en kategori, snickeri utrustning till en kategori, sport och verktyg för en kategori, säsongsprylar och dekorationer till en kategori, etc. Då kan du reda ut vad som inte längre behövs, och vad som kan slängas eller säljas. Sälj, ge bort eller donera objekt som du inte längre behöver.

Läs mer

Miljövänliga Städtips

Miljövänliga städtips för ditt hem

Att hålla sitt hem rent och i ordning kan vara en utmaning, speciellt med alla de andra dagliga måstena i livet. Tvätt, matplanering och matlagning, arbete och andra dagliga sysslor kan tillsammans ta upp för mycket av din tid, men för att ha ett hälsosamt hem, så måste det vara rent. Att hitta sätt att rengöra sitt hem utan tunga kemikalier kan vara än mer utmanande, men att minska sitt bidrag med koldioxid och att eliminera sin familjs kontakt med kemikalier bör vara en prioritet, speciellt då fler och fler bevis pekar på att hälsan påverkas negativt om man utsätts för tunga kemikalier. En annan fördel med att hålla hemmet rent är minskningen av insekter och gnagare som kan hitta sin väg in i hemmet, för ett rent hem är inte attraktivt för invaderingsvilliga skadedjur.

miljövänliga städtips

Miljövänliga städtips för att göra ditt hem säkrare och mer hälsosamt, utan användning av tunga kemikalier, är som följer:

Läs mer

Flyttstädning Stockholm (08) | Städtips

Flyttstädning Stockholm (08) kommer här fortlöpande att lägga in massor av intressanta städtips från all typ av städning och hemstädning som kan vara av intresse för våra besökare. Vi hoppas dessa städtips kommer att underlätta städningen av ditt hem så att du kommer att kunna få mer tid över till dina intressen.

flyttstädning stockholm städar ditt hem

Städtips från Flyttstädning Stockholm

Läs mer