Rengöra toa – Städa toaletten smart

så rengör du toan bästAtt ha bra hygien på toaletterna är en viktig del av din plikt som arbetsgivare. Det är absolut nödvändigt att ha högsta kvalitet på produkterna för att upprätthålla en god hygien på toaletterna och i dina lokaler. Bakterier och virus trivs i miljöer såsom toaletter och kan bäras från tvättrummet till någon annan plats via dina händer. Det är därför det är viktigt med god hygien och städning så att inte bakterier och virus sprids.

Professionella städtjänster för att hålla dina toaletter rena

Du kan naturligtvis sköta städningen av toaletterna själv, men oftast är det önskvärt att lägga ut det på entreprenad. Det finns så många olika saker att tänka på när det kommer till service av ditt företags tvättrum. Att rengöra toa inkluderar:- Läs mer

Så väljer du rätt städfirma i Stockholm

Att välja städfirma är ett stort beslut. Du måste behandla processen som en intervju, för det är vad det är. Du anställer en person eller städfirma som skall komma in i ditt mest privata område och ha hand om dina värdefulla ägodelar. Du måste titta på mer än kostnaden per besök och utvärdera den samlade erfarenheten som din städfirma kan erbjuda dig. Se till att du tar dig tid att utvärdera din städfirma och gör ditt efter vad som passar dina individuella behov.

Att välja den bästa städfirman i Stockholm

Har städfirman du tittar på avtal och försäkringar?

Det är en mycket viktig fråga att ställa. Har företaget f-skattsedel? Om de inte har F-skattsedel så kan du inte använda dig av RUT-bidraget. Har de försäkringar som täcker om något skulle gå sönder under städningen? Är personalen försäkrade medans de arbetar hos dig?

städfirma i stockholm som utför all slags städning med städgaranti

Erbjuder städfirman garanti? Läs mer

Få bort svartmögel i hus och badrum

Städa och ta bort svartmögel med vanliga giftfria hushållsprodukter.

Du kan hitta flera hushållsprodukter du kan använda för att städa bort svartmögel. Det här är en kort lista över vanliga produkter du kan använda.

Mögel är egentligen en svamp som trivs i fuktiga förhållanden. Det hittas oftast på platser i huset som förblir fuktiga te x badrum, kök eller källaren. Mögelsvamp kan vara skadligt för ytan det växer på, det kan missfärga eller fräta på ytan. Det kan också påverka allergiker och orsaka dödlig lunginfektion om det andas in. Nyckeln till mögelkontroll är fuktkontroll.

10 tips på att få bort svartmögel i ditt hem

Det är viktigt att torka vattenskadade områden inom 24-48 för att förhindra mögel. Om du får problem med mögel i ditt hus så städa upp möglet och se till att bli av med överflödigt vatten eller fukt. Laga läckande vattenledningar eller andra källor till fukt. Tvätta bort mögel från hållbara ytor med rengöringsmedel och vatten och torka noga. Om du har röta på absorberande material te x takplattor eller mattor kan de behövas bytas ut. De här 10 huskurerna kan hjälpa dig att bli av med mögelsvamp på ett effektivt sätt.

1. Tvätta bort svartmögel med tvål och vatten.

Läs mer

Akvarium – Rengöring och skötsel online

Rengöra Sötvatten akvarium i 6 enkla steg

Det finns flera hobbies man kan ha som svänger över till verklig passion någon dag. En av akvarium rengöringdem är att upprätthålla och rengöra ett akvarium. Denna hobby är dock en allvarlig eftersom det inte finns utrymme för misstag för du kommer då att skada eller döda en levande varelse.

Det första och viktigaste du måste lära dig innan du beslutar att ta hand om ett akvarium och dess fiskar är att känna till rätt teknik för att rengöra ditt sötvatten akvarium. Denna process kräver mycket tålamod och kunskap annars kan du döda dessa vackra varelser. De som är nybörjare på detta område skulle gynnas mycket av dessa tips.

När det kommer till städning ett sötvatten akvarium finns det två huvudsakliga faktorer som du måste tänka på:

1. När ska du rengöra tanken?

2. Varför ska du rengöra din tank?

Svaren på dessa frågor är följande:

Vid regelbundna tidsintervaller kan det utvecklas bakterier, skadliga kemikalier och alger som är mycket skadligt för din fisk. Det kan också göra din fisk sjuk eller leda till döden. Så du måste byta till färskt vatten en gång var 2 månader att bli av med dessa skadliga alger.

Några enkla steg ger dig ett rent akvarium och ett hälsosamt liv för dina fiskar. Dessa är följande:

Läs mer

Husstädning – Tips på att städa huset

Tips för lättare husstädning

Jag finner mig ofta med att städa något område av huset (oftast mer än ett) och ärligt talat blir det tröttsamt. Det verkar som att vi kan ägna hela vår dag med att städa huset om och om igen men inte göra några framsteg. När ett område är rent, så nästa dag är det smutsigt igen, tala om en huvudvärk! Om du kämpar med samma dilemma kan jag erbjuda dig tips med att klara av den overkliga verkligheten av non-stop städning, Förhoppningsvis kan dessa tips hjälpa dig att bli mer organiserad i din egen städning och göra ditt jobb mycket enklare och effektivare.

Tips på att städa huset för en mer effektiv husstädning

  1. Städningsschema

När jag först började städa huset var jag inte speciellt organiserad. Min städning var inte konsekvent och jag fann ofta mig själv försöka städa hela huset på en dag, vilket ofta lämnade mig utarbetad och trött. Denna erfarenhet har lärt mig att hålla ett schema i städningen. Ägna särskilda dagar för vissa delar av huset och att vissa rengöringsaktiviteter du vill få gjort den dagen. Överansträng aldrig dig själv och håll ditt städschema realistiskt. Försök att fokusera på badrum på måndag, sovrum på tisdag, vardagsrum på onsdag, och kök på torsdag. Eller något i den stilen. Försök och hålla din fredag ​​och lördag öppet och spara tvätten till söndag. Skräddarsy ditt schema för dig och ditt eget hushåll för det bästa resultat. Läs mer

Rengöra Garage och organisera

Sex enkla steg för att rengöra och organisera ditt garage

Från det ögonblick då du bestämmer dig för att bli ägare av ett garage, är det ditt ansvar att organisera och städa garaget. Ansvaret för att organisera och städa garaget kommer med paketet. Såvida du inte är superrik, faller uppgiften på ditt bord. Du måste vara en av de sällsynta mänskliga arten om du inte har något emot den röran som kan skapas. Man måste organisera. Förr eller senare skulle du behöva göra det i alla fall. Oordning kommer att driva dig till vansinne, och saker och ting kommer att spåra ur när garaget förvandlats till kaos.

lär dig rengöra garaget samt organisera på bästa sätt

Vi måste komma tillbaka till det grundläggande och att att den primära funktionen av ett garage är att lagra din bil eller dina bilar för att skydda dem ifrån naturens krafter. Vi vill i möjligaste mån undvika eventuella skador som elementen skulle kunna utsätta våra bilar för. Vi måste rensa vårt sinne och förstå att garaget finns till av praktiska skäl.

När du ska organisera garaget, måste prioritet ett först och främst vara plats för att parkera din bil eller dina bilar. När denna funktion har uppfyllts, kan du planera för förvaringsutrymmen för andra objekt. Du vill inte att skräp och oanvändbara objekt ska ockupera det huvudsakliga utrymmet i garaget. Du kan behöva parkera din bil eller dina bilar utanför, oskyddade från elementen, om garaget blir fyllt av behållare, verktyg, cyklar, skateboards, skotrar, barnvagnar och andra föremål. Vid slutet av dagen kanske du inte ens kan hitta vägen in i ditt garage för att hitta de saker du sparade tidigare.

För att övervinna den överväldigande känslan som genereras när du organiserar och städar garaget, finns det i denna artikel sex enkla riktlinjer som kan hjälpa dig att ta kontroll.

1. Den första uppgiften är att ta bort allt från lagringsutrymmet och sortera detta i specifika kategorier. Ta ut allt ur garaget. Kategorisera allt i förvaringsutrymmet. Sätt barnens leksaker och spel till en kategori, snickeri utrustning till en kategori, sport och verktyg för en kategori, säsongsprylar och dekorationer till en kategori, etc. Då kan du reda ut vad som inte längre behövs, och vad som kan slängas eller säljas. Sälj, ge bort eller donera objekt som du inte längre behöver.

Läs mer

Miljövänliga Städtips

Miljövänliga städtips för ditt hem

Att hålla sitt hem rent och i ordning kan vara en utmaning, speciellt med alla de andra dagliga måstena i livet. Tvätt, matplanering och matlagning, arbete och andra dagliga sysslor kan tillsammans ta upp för mycket av din tid, men för att ha ett hälsosamt hem, så måste det vara rent. Att hitta sätt att rengöra sitt hem utan tunga kemikalier kan vara än mer utmanande, men att minska sitt bidrag med koldioxid och att eliminera sin familjs kontakt med kemikalier bör vara en prioritet, speciellt då fler och fler bevis pekar på att hälsan påverkas negativt om man utsätts för tunga kemikalier. En annan fördel med att hålla hemmet rent är minskningen av insekter och gnagare som kan hitta sin väg in i hemmet, för ett rent hem är inte attraktivt för invaderingsvilliga skadedjur.

miljövänliga städtips

Miljövänliga städtips för att göra ditt hem säkrare och mer hälsosamt, utan användning av tunga kemikalier, är som följer:

Läs mer

Flyttstädning Stockholm (08) | Städtips

Flyttstädning Stockholm (08) kommer här fortlöpande att lägga in massor av intressanta städtips från all typ av städning och hemstädning som kan vara av intresse för våra besökare. Vi hoppas dessa städtips kommer att underlätta städningen av ditt hem så att du kommer att kunna få mer tid över till dina intressen.

flyttstädning stockholm städar ditt hem

Städtips från Flyttstädning Stockholm

Läs mer